Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی بارسلونا دیگر نمی خواهد در مورد هافبک جوان تیمش که قصد تمدید قرارداد ندارد، صحبت کند. 

رونالد کومان در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با ختافه حاضر شد.

به گزارش طرفداری و به نقل از موندو دپورتیوو، بارسلونا در چارچوب هفته سوم لالیگا، فردا (یکشنبه) از ساعت 19:30 به وقت تهران در استادیوم نیوکمپ میزبان ختافه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونالد کومان، سرمربی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

در مورد ختافه

تصویری که ختافه طی این چند بازی از خودش به نمایش گذاشته، مثبت نبوده است. آنها دو باخت داده اند. ختافه تیم رقابتی محسوب می شود و سلاح های مخصوص به خودش را هم دارد. باید از از لحظه شروع بازی تا پایان متمرکز باشیم تا بتوانیم پیروز شویم. 

عملکرد نه چندان مطلوب بارسلونا در نقل و انتقالات

بله این حرف را درک می کنم اما همه افراد حاضر در باشگاه، بهترین ها را برای بارسلونا می خواهند. وضعیت طاقت فرسایی است و خودم هم می دانم اما باید واقع بین باشید. بارسلونا ما از لحاظ اقتصادی نمی تواند با باشگاه هایی چون پاری سن ژرمن، منچسترسیتی و منچستریونایتد رقابت کند. وضعیت همین است و باید آن را پذیرفت. باید کار کرد و پیشرفت کرد. باید این را هم در نظر بگیرید که ما در حال تغییر دادن اوضاع با بازیکنان جوان هستیم. پدری 18 ساله با پدری 24 ساله متفاوت خواهد بود. 

در مورد اومتیتی 

خوب نیست که در مورد اسامی خاص صحبت کنیم. باشگاه می داند که من می خواهم با چه بازیکنانی کار کنم اما همیشه به بازیکنانی که قرارداد دارند احترام می گذارم. در برخی پست ها شاهد رقابت هستیم اما بازیکنانی وجود دارند که اوضاعشان سخت و پیچیده است. این ماجرا نه برای خودشان و نه برای ما خوب نیست. اگر تمام نفرات مصدوم برگردند، 30 بازیکن در تیم اصلی داریم. 

شماره 10

من نمی دانم چه کسی این پیراهن را خواهد پوشید، به باشگاه مربوط می شود. 

تقویم لیگ قهرمانان اروپا

اینکه بازی آخرمان در خانه باشد یا نه برایم اهمیتی ندارد. گروه قدرتمند و جذابی خواهیم داشت. یک سال سابقه حضور در بنفیکا را دارم و مصاف با آنها خیلی خوب خواهد بود. از دیناموکیف شناخت داریم چون سال گذشته با آنها بازی کردیم. اما چیزی که مهم است و اهمیت دارد، مصاف بعدیمان است.

فصل گذار

خیلی موافق فکر کردن به اینکه چند جام می بریم نیستم. ما در باشگاهی حضور داریم که همیشه باید نشان دهد از ذهنیت پیروزی برخوردار است. باید در مورد وضعیت باشگاه واقع بین باشید، ما نمی توانیم برای به خدت گیری بهترین بازیکنان جهان رقابت کنیم. می دانیم که از فقدان بهترین بازیکن جهان در تیم رنج می بریم اما باید به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم. حداکثر تلاشمان را انجام می دهیم اما باید صبر کنیم تا ببینیم اوضاعمان در لالیگا چگونه خواهد بود. 

ام باپه و رئال مادرید

اینکه رئال مادرید توانایی خرید او را دارد موجب نگرانی من نیست. ام باپه یکی از بهترین بازیکنان جهان است و من هم دوست دارم که او را در تیمم داشته باشم. رئال می خواهد ترکیبش را تقویت کند و اگر برای این کار می توان روی بهترین بازیکنان جهان حساب کرد، خب عالی است. 

وضعیت فاتی

نباید گول شرایط ظاهری را بخورید، آنسو هنوز کار دارد تا به اوج آمادگی برسد. او 8 ماه دور از میادین بوده و من نمی خواهم برای بازگشتش تاریخ تعیین کنم. بازی با سویا را فراموش کنید، تمرین و آمادگی بیشتر نیاز است. قرار نیست ریسکی روی آنسو انجام دهیم. 

ایلایژ موریبا 

دیگر نمی خواهم در مورد ایلایژ صحبت کنم. پیش از این حرف هایم را زده ام و بقیه اش به خود بازیکن، اطرافیانش و باشگاه برمی گردد. باشگاه های علاقه مند باید پولی که باشگاه ما درخواست می کند را برای جذب موریبا پرداخت کنند. 

قیمت بازیکنان در نقل و انتقالات

برای من این ارقام پوچ و مصحک هستند. آن هم با توجه به وضعیت کنونی که همه باشگاه ها مشکل دارند، برای من دیوانگی است که این همه پول برای یک بازیکن بپردازم. 

الکس کویادو

فرقی ندارد. الکس جایگاه خودش را می داند، رقابت زیادی برای او  در آن پست وجود دارد و او برای بازی کردن باید به دنبال فرصت باشد. 

اخبار داغ 

شورت بدن نما و کوتاه این زن پارالمپیک را به هم ریخت + عکس بازار نقل و انتقالات ایران فقط ساسی مانکن را کم داشت! رضا اسدی شماره هشت جدید پرسپولیس شیخ دیاباته: دوست دارم مقابل مسی بازی کنم؛ تورها را به لرزه در خواهم آورد ادن هازارد علاقه ای به خروج از مادرید ندارد ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ ویژه انتقال کریستیانو رونالدو به منچستریونایتد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: بهترین بازیکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان شگفت انگیز دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا؛ قرار نبود اینجا باشی

تمرکز بر تیرک ها و مالکیت توپ، نادیده گرفتن ماهیت مسابقه‌ای است که در بستر نابرابری‌های فراوان فوتبال مدرن اروپا برگزار شد. دورتموند و پاری سن‌ ژرمن دو تیم هم‌سطح نیستند. آن‌ها نه به عنوان باشگاه، نه از نظر نحوه‌ی مدیریت و نه برای رسیدن به اهداف، مشابه اداره نمی‌شوند.

طرفداری | اصلا دورتموند اینجا چه کار می کند؟ 

آنها در بوندسلیگا تیم پنجم جدول هستند. کابوس از دست دادن قهرمانی در آخرین هفته بوندسلیگای فصل قبل هم هنوز آنها را آزار می دهد. در مورد تیمی حرف می زنیم که این فصل هم چندین عملکرد بد از خودش به نمایش گذاشت، تیمی که انگار هدفش را نمی دانست و از لحاظ ذهنی نتوانسته بود به شرایط عادی برگردد. 

داستان لیگ قهرمانان اما فرق داشت؛ در چشمان آنها آتش بود و در قلبشان انگیزه جبران همه چیز.

دورتموند این فصل، عرش و فرش را با هم تجربه کرد. آنها فینالیست لیگ قهرمانان اروپا هستند حقیقت ماجرا را بخواهید، کاملا شایستگی حضور در این بازی بزرگ را هم دارند. 

پیروزی 1-0 در مقابل پاری سن ژرمن که آنها را با نتیجه 0-2 در مجموع به فینال لیگ قهرمانان اروپا فرستاد، آخرین تکه از شاهکاری بود که تا سال ها از آن یاد خواهد شد. دورتموند در حقیقت حتی قرار نبود از مرحله گروهی جان سالم به در ببرد. از اول خیلی ها تصور می کردند نیوکاسل، میلان و همین پاری سن ژرمن آنها را نه فقط از لیگ قهرمانان، بلکه از رسیدن به پلی آف لیگ اروپا هم محروم کنند تا دورتموند خیلی زود با رقابت های قاره ای این فصل وداع کند. 

نه، نه، نه. 

باز هم نه. 

دورتموند به فینال ومبلی خواهد رفت، دوباره بعد از 11 سال از آن فصل فراموش نشدنی. عجب تقارنی ایجاد شد. 11 سال قبل بود که یورگن کلوپ، آنها را به آخرین فینال لیگ قهرمانان خودشان رساند. تیم جذابِ کلوپ، حس و حال آن روزهای باشگاه و استادیوم زیگنال ایدونا پارک همه آن چیزهایی بودند که دورتموند طی این سال ها بی صبرانه منتظر پس گرفتن‌شان بود. 

دورتموند باز نگشته است. کسی این تیم را هم تراز آن تیمِ کلوپ قرار نمی دهد. اما شیرینی این ماجرا هم همین است، با یک داستان شاهکار روبرو شده ایم که هیچ کس انتظار آن را نداشت! 

در پاریس، کمر تیم ادین ترزیچ کمی خم شد اما هرگز نشکست. حملات پاری سن ژرمن بارها این تیم را تا آستانه تسلیم شدن برد. تیرک افقی دروازه دورتموند لرزید، تیرک های عمودی هم همین بلا سرشان آمد و آنها فاصله چندانی تا فروپاشی نداشتند. 

با این حال، ترزیچ و شاگردانش برنامه ای برای این بازی چیده بودند که در نهایت کار کرد، خیلی خوب هم کار کرد. آنها در زمین خودشان خیمه زدند، کاری کردند مالکیت توپ پاری سن ژرمن به جای منطقه خطرناک میانه زمین و مخصوصا شخص کیلیان ام باپه در سمت چپ، بیشتر در سمت راست رقم بخورد. در حقیقت نمی شد در چنین مسابقه ای یک نمایش بی نقص ارائه داد اما این بی نقص ترین عملکردی بود که این تیمِ دورتموند می توانست از خودش ارائه دهد. 

ام باپه بازی بی اثری ارائه نداد اما هیچ وقت هم نتوانست راحت باشد. مقابل او یولیان ریرسونی قرار داشت که احتمالا بهترین بازی زندگی اش را انجام داد. جیدون سانچو، کسی که در بازی رفت جشنواره دریبل به راه انداخته بود، دوباره یک مسابقه با مالکیت توپ زیاد تجربه کرد اما تمرکز اصلی اش روی حمایت از فولبک خودش بود. این یعنی ام باپه هیچ وقت آسودگی را تجربه نکرد و هیچ وقت هم فرصت پیدا نکرد به شکل کامل از مهارت هایش استفاده کند. 

در آن سمت زمین، عثمان دمبله و اشرف حکیمی روی هم 28 سانتر انجام دادند. داخل محوطه جریمه اما شانس مشخصا یار دورتموند بود، البته شاید این همان عنصری بود که ادین ترزیچ و کادر فنی اش امیدوار بودند در این بازی داشته باشند. تیم آلمانی قرار بود در همه جای زمین پرس شود، مقابل پاری سن ژرمنی که کارش مجبور کردن بازیکنان حریف به گرفتن تصمیمات سخت است. دورتموند اما کار خودش را درست انجام داد. در سمت مقابل هم پاری سن ژرمن هیچ وقت نتوانست با استفاده از برتری تاکتیکی، گلی که تمام هفته برای زدن آن تمرین کرده بود را به ثمر برساند. 

تمرکز بر تیرک ها و مالکیت توپ، نادیده گرفتن ماهیت مسابقه‌ای است که در بستر نابرابری‌های فراوان فوتبال مدرن اروپا برگزار شد. دورتموند و پاری سن‌ ژرمن دو تیم هم‌سطح نیستند. آن‌ها نه به عنوان باشگاه، نه از نظر نحوه‌ی مدیریت و نه برای رسیدن به اهداف، مشابه اداره نمی‌شوند.

براکت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا و مسیری که دورتموند آن را طی کرد

برای غلبه بر این کمبود، دورتموند نمایشی با قدرت ایستادگی فوق‌العاده و فروتنی بسیار ارائه داد. حتی بازیکنان هنرمند و تکنیکی دورتموند هم در این بازی مانند بازیکنان کارگر عمل کردند. دیدن دویدن های بی امان ستارگان ظریفی مانند برانت، آدیمی و زابیتسر واقعا صحنه تاثیرگذاری بود. 

همین موضوع باعث جذابیت فوق‌العاده‌ بازی شد. دورتموند مقاومت کرد. دورتموند با تمام وجود جلوی ضربات ایستاد. دورتموند رنج کشید چون چاره دیگری نداشت. آن‌ها آنقدر تیم بی نقصی نبودند که کم‌تر از تمام توان‌شان را بگذارند.

امروز، فوتبال نوعی درخشش حساب‌شده و تمیز را جشن می‌گیرد. جشن‌های برنامه‌ریزی‌شده، تاکتیک‌های بی‌نقص و خونسردی با اعتماد به نفس؛ این‌ها مدهای فوتبال روز هستند و دورتموند به هیچ‌کدام از آن‌ها وفادار نماند. زانوی آن‌ها گِلی شد، عرق کردند و از نشان دادن احساسات سختی روی چهره خودشان هم دریغ نکردند. اما هواداران دورتموند که از غرب آۀمان به پاریس سفر کرده بودند، غروری طوفانی را تجربه کرده‌اند؛ همان غروری که طرفداران همه‌ی تیم‌ها در طول زندگی‌شان به دنبال آن هستند و خیلی ها هرگز آن را تجربه نمی‌کنند. ترزیچ گفت:

تقریبا سورئال است. فکر می‌کنم در کل ما سزاوار رسیدن به فینال بودیم. برای رویارویی با تیمی با این همه کیفیت به اینجا آمدیم. به لطف کار گروهی، البته با کمی شانس، این اتفاق افتاد. به تیمم، کادر فنی و کل باشگاه بسیار افتخار می‌کنم.

هفته‌ی گذشته، مارکو رویس اعلام کرد که در پایان فصل دورتموند را ترک می‌کند. رویس در فینال ۲۰۱۳ بازی کرد و در سال‌های بعد متحمل مصدومیت‌های وحشتناک، بدشانسی وحشتناک و افول تدریجی تیم در اطرافش شد. او برای مدت‌ها اطمینان داشت که باشگاه را به عنوان یک اسطوره‌ی مدرن ترک می‌کند، اما این فصل با اختلافی که میان او و ترزیچ بر سر دقایق بازی پیش آمد، در حال تبدیل شدن به یک فصلِ آخر کابوس وار بود.

با این حال، در دل این لیگ قهرمانان فوق‌العاده عجیب، این مشکل درون تیمی هم مانند خیلی دیگر از مشکلات، نه به چشم آمد و نه اهمیتی داشت. رویس در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد، در کنار هم تیمی‌هایش جنگید و مصمم بود هر چه از بدن ۳۴ ساله‌اش باقی مانده است را بدهد. آن شب، چنین شبی بود؛ غریزی و ساده، بدون جایی برای جزئیات دقیق. 

فردا کسی نمی‌پرسد که چگونه در این بازی پیروز شدید، فردا دیگر شوت هایی که به تیرک خورد اهمیتی نخواهند داشت. چیزی که مهم است، این است که دورتموند دوباره به فینال راه یافته است. هیچکس انتظارش را نداشت. باورنکردنی است.

هیچکس انتظارش را نداشت. نه از این مربی، نه از این بازیکنان، نه از این باشگاه. نه حالا، نه بعد از همه‌ی این سال‌ها.

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • اینتر و نیوکاسل، جدیدترین مشتریان ژول کونده
  • پشه‌ای که فقط به بارسلونا نیش می‌زند!
  • داستان شگفت انگیز دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا؛ قرار نبود اینجا باشی
  • خلاصه بازی دورتموند و پاری سن ژرمن + فیلم
  • عشق به بارسلونا در خون او جاری است؛ ژاوی سیمونز می‌خواهد برگردد!
  • امباپه پس از حذف: از هواداران عذرخواهی می‌کنم
  • دورتموند دو موقعیت خلق کرد و فینالیست شد
  • خلاصه بازی پاری سن ژرمن 0-1 دورتموند (نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا - 2023/24)
  • خلاصه بازی پاری سن ژرمن 0 - دورتموند 1
  • مک کنی: می‌خواهم با یوونتوس قهرمان لیگ قهرمانان شوم؛ هدف ما در ابتدای فصل، کسب اسکودتو بود